Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19
  1. #1

    iPod Nano's Avatar
    Member Since
    May 15, 2009
    Posts
    1,096
    Specs:
    White MacBook. iLife '09. iWork '09. Mac OS X 10.6
    Exclamation Possible Forum Bug
    When I use the search feature, I get sometimes

    "This forum requires you to wait 10 seconds between searches. Please try again in 94 seconds" or with some other 2 digit number there that is bigger than 10. Bug?
    Chris K.

  2. #2

    dtravis7's Avatar
    Member Since
    Jan 04, 2005
    Location
    Modesto, Ca.
    Posts
    28,870
    Specs:
    iMac 2010 27" QuadI7 OSX10.11, iMac 2008 OSX10.11, MBP Late2011OSX10.11 , iPad Air, iPhone 3GS
    All I know is if you keep trying even though it says wait, the wait get longer each time. Before I was a mod here I was always in a hurry and got that over and over. Does it give the wrong time even the very first time it gives that message to you?

  3. #3

    bobtomay's Avatar
    Member Since
    Dec 22, 2006
    Location
    Texas, where else?
    Posts
    26,465
    Specs:
    15" MBP '06 2.33 C2D 4GB 10.7; 13" MBA '14 1.8 i7 8GB 10.11; 21" iMac '13 2.9 i5 8GB 10.11; 6S
    I'm still in a hurry all the time.

    Doesn't do it the first time 'all the time', but yes, on occasion it does give a higher number even the first time.
    I cannot be held responsible for the things that come out of my mouth.
    In the Windows world, most everything folks don't understand is called a virus.

  4. #4

    iPod Nano's Avatar
    Member Since
    May 15, 2009
    Posts
    1,096
    Specs:
    White MacBook. iLife '09. iWork '09. Mac OS X 10.6
    I just tried it and I hadn't even searched within the last 10 seconds. It asked me to wait 82 seconds.
    Chris K.

  5. #5

    Aptmunich's Avatar
    Member Since
    Mar 09, 2004
    Location
    Munich
    Posts
    9,073
    Specs:
    Aluminium Macbook 2.4 Ghz 4GB RAM, SSD 24" Samsung Display, iPhone 4, iPad 2
    Quote Originally Posted by iPod Nano View Post
    I just tried it and I hadn't even searched within the last 10 seconds. It asked me to wait 82 seconds.
    Works fine for me, try signing out and back in again.

  6. #6

    iPod Nano's Avatar
    Member Since
    May 15, 2009
    Posts
    1,096
    Specs:
    White MacBook. iLife '09. iWork '09. Mac OS X 10.6
    That bug has been happening again, frequently.
    Chris K.

  7. #7

    Eric559's Avatar
    Member Since
    Jul 18, 2007
    Location
    Central California
    Posts
    3,185
    Specs:
    2.16GHz C2D MacBook w/ 2GB RAM & 120GB HD. HTC Droid Incredible.
    This is a very frequent bug. I know a lot more people experience it because they have joked about it before.
    Member Of The Month for December '08.
    It's only the internet!

  8. #8

    harryb2448's Avatar
    Member Since
    Nov 28, 2007
    Location
    Nambucca Heads Australia
    Posts
    21,720
    Specs:
    Imac 27" Retina 3.3GHz, 512GB Flash, 16GB memory, OS X.11.4.
    The good news is you do not have to wait the 94 or 82 or whatever figures that seems to pop up at random. Ten seconds does the trick. Wondering if it actually should 9.4 seconds, 8.2 seconds etc?

  9. #9

    BlueMac's Avatar
    Member Since
    Sep 01, 2008
    Location
    Rhinebeck, NY
    Posts
    1,056
    Specs:
    20" iMac 2.66 GHz... Running 10.5.7
    We're sorry, but you cannot post in this for the next day. Please try again next month.
    Flickr

    Last.fm
    Si, hablo Español. Oui, je parle français. Yes, I speak English.

  10. #10

    dtravis7's Avatar
    Member Since
    Jan 04, 2005
    Location
    Modesto, Ca.
    Posts
    28,870
    Specs:
    iMac 2010 27" QuadI7 OSX10.11, iMac 2008 OSX10.11, MBP Late2011OSX10.11 , iPad Air, iPhone 3GS
    I checked the VB manual and the default setting is 30 seconds between posts to help stop flooding used by spammers.

    I have never seen that so called bug here back when I was a normal user. It always displayed the same time delay unless I kept hitting the button. Now as a Mod it never comes up as Mods are exempt from that delay.

  11. #11

    iPod Nano's Avatar
    Member Since
    May 15, 2009
    Posts
    1,096
    Specs:
    White MacBook. iLife '09. iWork '09. Mac OS X 10.6
    You mods all get special treatment? LOL

    Another thing - On occasion, I've seen something where I post and then it ends up looking like I posted before the person who I'm replying to, but yet, I saw their post before I wrote mine (if that makes any sense). It's not a common thing, but it's happened once in a while. Is this some crazy mod who likes to move things as a joke or is there a real problem happening here?
    Chris K.

  12. #12

    Eric559's Avatar
    Member Since
    Jul 18, 2007
    Location
    Central California
    Posts
    3,185
    Specs:
    2.16GHz C2D MacBook w/ 2GB RAM & 120GB HD. HTC Droid Incredible.
    Quote Originally Posted by iPod Nano View Post
    You mods all get special treatment? LOL

    Another thing - On occasion, I've seen something where I post and then it ends up looking like I posted before the person who I'm replying to, but yet, I saw their post before I wrote mine (if that makes any sense). It's not a common thing, but it's happened once in a while. Is this some crazy mod who likes to move things as a joke or is there a real problem happening here?
    Yes I know what your talking about!
    Member Of The Month for December '08.
    It's only the internet!

  13. #13

    iPod Nano's Avatar
    Member Since
    May 15, 2009
    Posts
    1,096
    Specs:
    White MacBook. iLife '09. iWork '09. Mac OS X 10.6
    I take it you don't know what the cause is?
    Chris K.

  14. #14

    Big Dan's Avatar
    Member Since
    Feb 01, 2009
    Location
    New York
    Posts
    95
    Specs:
    Mini 1.83Ghz Dual Core, 2 GB RAM, running 10.6.1
    The same flood check (time delay) happens when reporting posts. I don't know what version of vB is running here but the latest and greatest (3.8.3) has CATCHPA capabilities for unregistered users to search, email, and all that stuff.

    While we're here can we get database thread marking? Cookie based is so 2002 and usability suffers.

  15. #15

    DiveObsession's Avatar
    Member Since
    Jul 13, 2009
    Location
    Southeast
    Posts
    24
    Specs:
    MacBook Pro 13' Unibody 2.26Ghz
    Yea, I just joined here and I thought i was being giving a hard time cause I'm the newbie Glad it's a common problem:

    This forum requires that you wait 10 seconds between searches. Please try again in 95 seconds.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Start a Discussion in the right sidebar of the Forum page . . . Bug?? Error ??
    By TattooedMac in forum Community Suggestions and Feedback
    Replies: 3
    Last Post: 11-14-2013, 11:05 PM
  2. Forum Rules updated and forum settings tweaked
    By schweb in forum News and Community Announcements
    Replies: 2
    Last Post: 04-01-2007, 09:57 AM
  3. Is it a bug on forum?
    By Nucommers in forum Apple Rumors and Reports
    Replies: 1
    Last Post: 01-21-2007, 09:08 AM
  4. Bug
    By Tune280 in forum Community Suggestions and Feedback
    Replies: 3
    Last Post: 04-04-2004, 05:30 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •