Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    jookkk
    Guest
    help, lombard will not start up
    Have a g3 lombard 333hz, took multiple tries and ram configurations to install osx on new travelstar drive. In the process of in/out card swap etc... I must have shorted something. Now it will not start at all, no led, no sound, nothing, tried charged battery, ac etc.... any idea where to start on diagnosing? which part to replace?

  2. #2
    wiggin1605
    Guest
    id take it to a..
    I had the same problem on my imac we took it in an they replaced the CRT(the screen) that some times is it it wasnt it turn out to be a fried mother board.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Wireless on Lombard
    By Strimkind in forum Apple Notebooks
    Replies: 4
    Last Post: 08-30-2008, 06:15 AM
  2. G3 Lombard start up problems
    By igeoff in forum Apple Notebooks
    Replies: 4
    Last Post: 06-04-2008, 04:59 PM
  3. battery for lombard
    By switchedtomac1 in forum Apple Notebooks
    Replies: 2
    Last Post: 01-22-2006, 04:48 PM
  4. new/ oldG3 lombard
    By switchedtomac1 in forum Apple Notebooks
    Replies: 0
    Last Post: 01-18-2006, 03:23 PM
  5. Lombard Almost Done.
    By max in forum Apple Notebooks
    Replies: 4
    Last Post: 05-10-2005, 10:29 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •