New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
Apple Notebooks Apple's notebook computers including MacBook Pro, MacBook, MacBook Air, PowerBook, and iBook.

Airport Problem


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
himkid208

 
Member Since: Jul 08, 2011
Posts: 1
himkid208 is on a distinguished road

himkid208 is offline
Okay, before I start telling you all about my problem, I know it has been discussed on many different forums before. I wanted to get specifics about my particular problem. So ...

I have a aluminum macbook running OS X 10.5.8. It is from around March 2009.

All of a sudden today my status bar at the top, showed my connection with having no bars inside of the triangle/diamond. I hovered my mouse over it and it displayed "No AirPort card installed". I went to System Pref>Networks and seen Airport but it was not connected or anything. I began researching all over the internet and seen a bunch of solutions to the problems(none of which worked for me) including resetting the pRAM etc. I ran disk utility permissions and everything seemed to be fine. Everything was updated, including the airport drivers. One of the solutions was to delete AirPort in the Network settings and re-add it. When i went to re-add it there wasn't AirPort as an option, only Ethernet, PPPoE, and Bluetooth. I began to panic even more because now there is no AirPort in my Network settings showing. I do not know how to get this back.

As you can see I am in such a dilemma and am wondering how do I solve these problems. My internet connection/airport settings were working fine since I used it last night. Not even 15 hours later it starts to give me problems. If anyone could help me that would be great. Thanks!
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« Applecare transferable? | Mac Book Air and BootCamp »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Airport Extreme set up problem eranbeard Internet, Networking, and Wireless 1 08-30-2010 09:54 AM
strange problem with airport extreme kmccabe Internet, Networking, and Wireless 2 05-07-2010 08:15 PM
Unusual airport problem timloudon Internet, Networking, and Wireless 6 02-25-2010 07:26 PM
mac pro airport wireless problem nick_harambee Internet, Networking, and Wireless 3 09-24-2009 10:08 AM
Airport Problem: Self assigned IP address? Sundance Internet, Networking, and Wireless 2 02-16-2009 07:40 AM

All times are GMT -4. The time now is 09:47 AM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?