Results 1 to 2 of 2
  1. #1


    Member Since
    Feb 05, 2011
    Posts
    1
    boot camp installed -- internet on XP but not on Leopard. HELP!!!
    I recently installed XP with Bootcamp on my MacBook. I believe I have Snow Leopard (Notebook purchased in December 2008).

    I can access wireless internet using XP, however, when I use leopard my airport senses the same wireless access points but won't connect.

    Basically I can only access the internet when I boot into XP. When I boot into Mac I can see all of the wireless access points and the signal strength is excellent but nothing happens when I try to view websites...

    Does anyone know why this is happening? And how I can fix this? Please let me know, thank you.

  2. #2

    flavor of locke's Avatar
    Member Since
    Aug 18, 2009
    Location
    Sheboygan, WI
    Posts
    19
    Specs:
    13"MBP 2.53GHz 4GB 10.6 250GB Seagate Hybrid SSD
    I'm having this problem as well, but only on certain networks. I'm running W7 on my bootcamp partition.
    "I attribute the little I know to my not having been ashamed to ask for information, and to my rule of conversing with all descriptions of men on those topics that form their own peculiar professions and pursuits."
    -John Locke

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Boot Camp installed ATI graphics?
    By destra in forum Running Windows (or anything else) on your Mac
    Replies: 1
    Last Post: 08-27-2011, 02:52 AM
  2. 10.5 to 10.6 with Boot Camp installed
    By eddyq in forum OS X - Operating System
    Replies: 1
    Last Post: 01-11-2011, 11:41 AM
  3. Installed Windows w/boot camp and now I only get a gray screen
    By wrathlon in forum Running Windows (or anything else) on your Mac
    Replies: 7
    Last Post: 12-21-2009, 09:30 AM
  4. fusio with boot camp and XP installed
    By peron in forum Running Windows (or anything else) on your Mac
    Replies: 5
    Last Post: 12-08-2008, 10:00 PM
  5. Anyone using Boot Camp installed Window Server 2003?
    By explorer1979 in forum Running Windows (or anything else) on your Mac
    Replies: 0
    Last Post: 05-29-2007, 01:15 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •