New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
Apple Notebooks Apple's notebook computers including MacBook Pro, MacBook, MacBook Air, PowerBook, and iBook.

Command + w stopped working


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
Vaskis4life

 
Member Since: Jan 19, 2011
Posts: 2
Vaskis4life is on a distinguished road

Vaskis4life is offline
Hi,
I use a 2009 Macbook Pro, which is very well loved and well taken care of. Recently I was goofing around with Quicksilver configuring keyboard shortcuts for iTunes, and I added one which was totally unrelated to the preset shortcuts. Once I did, though, Command + w stopped closing tabs. All the other shortcuts work, my keyboard is set to the usual language (it's an azerty keyboard), I've restarted several times, and I even restored all shortcuts to default. Command + t, q, a, all work. And obviously my w key works as well. It just seems that that shortcut is bugging.

Any advice as to what I could do to fix it? I don't honestly know all that much about computers, but with instructions I could probably try something.

Thanks for your hep,

Virginia
QUOTE Thanks
EvenStranger

 
EvenStranger's Avatar
 
Member Since: Dec 09, 2010
Location: Virginia
Posts: 845
EvenStranger is just really niceEvenStranger is just really niceEvenStranger is just really niceEvenStranger is just really niceEvenStranger is just really nice
Mac Specs: Currently 13" Late 2010 MBA, 4GB/128GB; Early 2011 13" MBP, dual core i7 2.7ghz, 4gb ram, 500gb hd

EvenStranger is offline
Does Command-w work properly when booted to your recovery system media? How about if you create a test user account? Is the symptom tied to the system or the user settings?
QUOTE Thanks
Vaskis4life

 
Member Since: Jan 19, 2011
Posts: 2
Vaskis4life is on a distinguished road

Vaskis4life is offline
Alright well I made a new user account, and it seems to be working, so I'm guessing it's tied to my user settings somewhere. Still haven't been able to find where, though.
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« MacicMouse - slow? | EXTENDED power cord for Macbook Pro 13"? »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
My "Cut" shortcut stopped working Danaldinho Apple Desktops 2 08-24-2010 08:02 AM
Imac's Sound and Mic stopped working! aaronrobb Apple Desktops 8 05-03-2010 05:09 PM
gunzip and archive utility stopped working alinkrav Apple Notebooks 0 04-26-2010 11:01 AM
Media Eject Key stopped working mcjacksonnelson OS X - Operating System 4 02-01-2008 03:26 PM
MacMame Stopped working.... sbatson OS X - Apps and Games 3 07-21-2006 10:51 PM

All times are GMT -4. The time now is 05:53 AM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?