Results 1 to 5 of 5
  1. #1


    Member Since
    Jul 14, 2008
    Posts
    2
    video playback issues
    I have a pro w the latest leopard edition. i have an .avi file downloaded from azereus or vuze and when i play it back in quicktime the video plays without sound. ive downloaded the divX plugin quicktime suggests i get but it still doesn't work. i downloaded perian and double click the .avi file but still no audio. help!

  2. #2


    Member Since
    Jul 09, 2008
    Location
    Houston,TX
    Posts
    38
    You should look into a better player for AVI files. I like to use these...

    MPlayer
    or
    VLC

    Hope this helps.
    . .. :::MESS WITH THE BEST, DIE LIKE THE REST::: .. .

  3. #3


    Member Since
    Jul 14, 2008
    Posts
    2
    thanks will try them now, the audio type for the file is AC3, perian is supposed to play it but doesn't, maybe im using perian wrong? thought i just opened the perian.pref let it update and open the file

  4. #4


    Member Since
    Jul 09, 2008
    Location
    Houston,TX
    Posts
    38
    MPlayer and VLC will play AC3 files without issue.
    . .. :::MESS WITH THE BEST, DIE LIKE THE REST::: .. .

  5. #5

    kahlil88's Avatar
    Member Since
    Jan 29, 2008
    Location
    Mendocino, CA
    Posts
    682
    Specs:
    17" MacBook Pro A1297 2.3 GHz i7 4GB DDR-1333
    Keep in mind, the "official" Mac OS X port of MPlayer hasn't been updated in forever. I suggest downloading an SVN build from here: www.haque.net/software/mplayer/mplayerosx/builds/
    There is no system but GNU and Linux is one of its kernels.
    Join the FSF as an Associate Member!


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. iPhone 6 Plus Playback Volume Issues
    By puggle_205 in forum iPhone Hardware and Accessories
    Replies: 0
    Last Post: 11-24-2014, 07:43 AM
  2. Video playback issues
    By wales321 in forum Apple Desktops
    Replies: 6
    Last Post: 10-16-2012, 05:49 AM
  3. Flash Playback Issues
    By zongamin in forum OS X - Operating System
    Replies: 8
    Last Post: 07-15-2010, 10:58 AM
  4. Video Playback issues with Snow Leopard
    By vivekritu in forum OS X - Operating System
    Replies: 1
    Last Post: 09-02-2009, 09:16 PM
  5. Quicktime 7.3 playback issues
    By RetroRhino in forum OS X - Apps and Games
    Replies: 7
    Last Post: 12-11-2007, 12:07 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •