Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    Member Since
    Jun 14, 2008
    300mhz 192mb 6gb
    clamshell DC-IN Issue
    Hello Fellow Clam users,

    i've read a few posts about the clam not holding a charge from the battery or adapter and the cause may be a dc-in issue. I recall one person saying that they managed to pull the prongs in the dc-in out. My issue is that i have one prong inside the dc-in that looks fine and the other is sort of pushed back. Is there any way to bring it back down without taking the machine apart or replacing an $80 part? Any advice appreciated.

  2. #2

    cwa107's Avatar
    Member Since
    Dec 20, 2006
    Lake Mary, Florida
    15" MBP, Core i7/2GHz, 8GB RAM, 480GB Crucial M500 SSD
    NOTE: Moved to more appropriate forum.
    Liquid and computers don't mix. It might seem simple, but we see an incredible amount of people post here about spills. Keep drinks and other liquids away from your expensive electronics!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. New user:preferred networks issue:clock issue:mail issue
    By Snooky in forum Switcher Hangout
    Replies: 0
    Last Post: 10-31-2011, 05:27 PM
  2. Monitor Sleep Issue (not another clamshell mode question)
    By powergen05 in forum Apple Notebooks
    Replies: 1
    Last Post: 01-23-2008, 06:41 PM
  3. Replies: 2
    Last Post: 01-22-2008, 07:22 PM
  4. clamshell startup issue
    By desrosiers13 in forum Apple Notebooks
    Replies: 1
    Last Post: 10-12-2006, 04:18 PM
  5. Clamshell
    By SeVeN in forum Apple Notebooks
    Replies: 1
    Last Post: 08-14-2006, 02:00 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts