New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
Apple Notebooks Apple's notebook computers including MacBook Pro, MacBook, MacBook Air, PowerBook, and iBook.

MacBook - Startup problems - Help!


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
empty_noise

 
empty_noise's Avatar
 
Member Since: Feb 10, 2008
Location: Toronto, Canada
Posts: 123
empty_noise is on a distinguished road
Mac Specs: MacBook (Mid-2007, 10.5.8) + MacBook Pro (Late-2008, 10.9) - See Signature

empty_noise is offline
Just now I was playing an online game when the whole screen freezed..
I couldn't seem to do anything so I forced a restart with the power button..

But now whenever I try to restart it, the chime will start to sound.. then it will start again.. and again.. and again..

Whole 3 mins and the chime is still going and the apple logo does come up nor does the busy circle appear..

Someone Help me!


MB | Mid-2007 | 13-inch | 2.16GHz Core 2 Duo | 2GB DDR2 | 120GB HDD | GMA 950 | White
MBP | Late-2008 | 15-inch | 2.4GHz Core 2 Duo | 4GB DDR3 | 250GB HDD | 9400M + 9600M GT w/ 256MB GDDR3 | Unibody
QUOTE Thanks
LeAstrale

 
Member Since: Apr 17, 2008
Location: Denmark, Vejle
Posts: 58
LeAstrale is an unknown at this point
Mac Specs: Latest rev. Macbook in white :)

LeAstrale is offline
Have you tried starting up in single user mode? (im sorry i don't know what the shortcut is. Maybe holding "S" while booting?)
QUOTE Thanks
empty_noise

 
empty_noise's Avatar
 
Member Since: Feb 10, 2008
Location: Toronto, Canada
Posts: 123
empty_noise is on a distinguished road
Mac Specs: MacBook (Mid-2007, 10.5.8) + MacBook Pro (Late-2008, 10.9) - See Signature

empty_noise is offline
Nothing happends, the chime just starts, cuts off, and starts again..
I've tried resetting the PRAM, resetting the Power Manager, booting from the CD.. which my Apple disk 1 is now stuck inside now it seems, and going into single user mode (Cmd+S).. nothing

every time the chime just starts, cuts off and starts again..


MB | Mid-2007 | 13-inch | 2.16GHz Core 2 Duo | 2GB DDR2 | 120GB HDD | GMA 950 | White
MBP | Late-2008 | 15-inch | 2.4GHz Core 2 Duo | 4GB DDR3 | 250GB HDD | 9400M + 9600M GT w/ 256MB GDDR3 | Unibody
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« Are the fans the same on the 15" 2.33 and 2.4ghz mbp? | Pictures of my MacBook with a GelaSkin »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
repair problems please help!... chat19 Apple Notebooks 13 01-01-2008 11:08 AM
Leopard Problems IanCT OS X - Operating System 6 12-06-2007 03:26 AM
Startup Problems - G5 Concern Apple Desktops 5 11-17-2007 09:56 PM
iMac G5 Startup Problems Zedaine Apple Desktops 3 02-16-2006 02:44 AM
SERIOUS startup problems Makendri OS X - Operating System 2 12-14-2005 12:12 PM

All times are GMT -4. The time now is 06:55 PM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?