Results 1 to 5 of 5

Thread: Mac Help

  1. #1
    Mac Help
    peter_delane's Avatar
    Member Since
    Oct 19, 2004
    Location
    Los Angeles
    Posts
    23
    Specs:
    ibook, 1.7 G4, 10.3.6
    Mac Help
    Hey Users,

    Anybody else having problems with the help viewer in 10.3.4 or 5
    Mine either closes right away after opening or the contents (fields) are completely blank. it's getting frustrating now.

    It's the same old situation, you never use the damn thing for years and then when you do it doesn't work.

    Any suggestions?
    They Live :alien:

  2. #2
    Mac Help
    rman's Avatar
    Member Since
    Dec 24, 2002
    Location
    Los Angeles, California
    Posts
    12,584
    Specs:
    2 x 3.0GHz Quad-Core, 6GB OS X 10.6.8 | 15in MacBook Pro 2.2GHz OS X 10.6.8 | 64GB iPad 2 WiFi
    Cool
    I have read about problems with the help viewer. After repiaring permissions seemed to resolve the problem. You can try repairing permissions and see if that helps. Also what version of the OS are you on?
    Life isn't about waiting for the storm to pass, It's about learning to dance in the rain!

  3. #3
    Mac Help
    witeshark's Avatar
    Member Since
    Mar 09, 2004
    Location
    Miami FL
    Posts
    2,860
    Specs:
    G4 1Ghz OS X 10.4.7
    Or you can try going in Finder > user > library > Preferences Trash all the help pref files (usually 3) and re open Mac help from finder. This should regenerate the files and then you can empty trash

  4. #4
    Mac Help
    Aptmunich's Avatar
    Member Since
    Mar 09, 2004
    Location
    Munich
    Posts
    9,073
    Specs:
    Aluminium Macbook 2.4 Ghz 4GB RAM, SSD 24" Samsung Display, iPhone 4, iPad 2
    I had that problem too, one of the tips above solved it (I think)

    Or try reinstalling help using pacifist (google for it, it lets you do custom os X installs)

  5. #5
    Mac Help
    peter_delane's Avatar
    Member Since
    Oct 19, 2004
    Location
    Los Angeles
    Posts
    23
    Specs:
    ibook, 1.7 G4, 10.3.6
    worked like a charm it did, i'm back in business. Thanks.
    They Live :alien:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •