New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
Apple Desktops Discussion of Apple's desktop machines including Mac Pro, iMac, Power Mac, and mini

iBook and Sony Clie PEG-TJ27


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
Elserch
Guest
 
Posts: n/a

I just got my second MAC I am upgrading from Sony PC laptop.
Now I need to install my Sony clie to my ibook, bur reading the instalation manual from the clie does not say nothing about installation on MAC's.
would you please provide instruccion about how to install my clie.
Please let me know any information you have about this issue.

thank you
QUOTE Thanks
witeshark

 
witeshark's Avatar
 
Member Since: Mar 09, 2004
Location: Miami FL
Posts: 2,860
witeshark will become famous soon enough
Mac Specs: G4 1Ghz OS X 10.4.7

witeshark is offline
Do you ever use the Google search in Safari? Well anyway, you may well find your answer in that web sight. It is helpful to make Internet guesses before posting in forums
QUOTE Thanks
JMahon
Guest
 
Posts: n/a

you need something called The Missing Sync. Search for it on google. It's like $19 bucks, but you can't use your Sony Clie without it on a Mac. So I guess you're screwed or you're spending money.
QUOTE Thanks
Elserch
Guest
 
Posts: n/a

After few (well 2) advices and how to use my clie on MAC systems, Finally last night I got connected and be able to see the information of my clie on my mac.

thank you for you help.

El Serch
QUOTE Thanks
JMahon
Guest
 
Posts: n/a

Nice, what did you use? Missing Sync?
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« 20" IMAC Display problems | Question about super-drive »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 09:29 PM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?