New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
Apple Desktops Discussion of Apple's desktop machines including Mac Pro, iMac, Power Mac, and mini

OS 10.4 - weird fan problem


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
snunicycler

 
Member Since: Jan 29, 2007
Posts: 4
snunicycler is on a distinguished road

snunicycler is offline
i got my imac g5 (10.4.8) last august, the fans have always been quiet..... until now. now the fans are running all the time and are pretty loud. when i put it to sleep the fans stop but the white light on the front doesnt come on or blink or anything. here's what i did that i think caused the problem:
i had a problem with the video conference in ichat as a lot of people do. i googled it and i found a page that said to reset the smu... i dont know why but that is what it said... anyway, i did (i think).
i turned off my computer, i unplugged everything, i waited 10 seconds, i plugged in the power cord while holding the power button, and then i turned it on again. now my fans and my light are screwed up. everything else seems fine as far as i can tell.
QUOTE Thanks
snunicycler

 
Member Since: Jan 29, 2007
Posts: 4
snunicycler is on a distinguished road

snunicycler is offline
i shut down, unplugged power cord, pressed the power button (with no power cord in), then i put the cord in, then i turned it on and voila! no noise
QUOTE Thanks
Smackintosh

 
Member Since: Jan 31, 2005
Posts: 164
Smackintosh is on a distinguished road

Smackintosh is offline
thanks for the follow up. ill stash that tip in the back of my mind
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« Help! CD loading issues iMac G4 | Help! Imac g3 500 mgz »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Weird iMovie problem Sexy Patrol Movies and Video 2 09-08-2006 06:37 PM
Weird Problem wick98 Apple Notebooks 6 09-05-2006 12:50 PM
weird disc eject problem maanico1 Apple Notebooks 1 09-05-2006 12:25 AM
weird screen blanking problem after Tiger install Ex_PC_Puke Switcher Hangout 0 09-09-2005 04:22 PM
Just recovered my hard drive...now weird problem CoryL OS X - Operating System 2 08-27-2005 04:05 PM

All times are GMT -4. The time now is 07:16 PM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?