Results 1 to 3 of 3
  1. #1


    Member Since
    Aug 27, 2005
    Posts
    129
    iMac G5 lost sound on videos!!!
    For some reason I can't get sound on any video I play on my iMac. Doesn't matter if I play quicktime, vlc, or any other app I can't get any sound. Anybody know what my problem is? I've tried to repair permissions.

  2. #2

    novicew's Avatar
    Member Since
    Jan 04, 2006
    Location
    Hamburg, Germany
    Posts
    1,385
    Specs:
    MacBook Pro | iMac(2.1 G5) | MacBook(2.16 C2D) | MacMini (1.67 CD) | iPhone 4 | iPad (3rd Gen)
    Is it only videos only? do you get sound with other Apps?

  3. #3


    Member Since
    Aug 27, 2005
    Posts
    129
    I fixed it. Launching Garage Band did the trick.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. lost sound to iMac
    By ohoh in forum OS X - Operating System
    Replies: 2
    Last Post: 11-15-2014, 06:11 PM
  2. Lost all my iphoto videos
    By daveh97 in forum OS X - Operating System
    Replies: 0
    Last Post: 02-24-2013, 01:47 AM
  3. Are my videos lost?
    By dmarie in forum Movies and Video
    Replies: 6
    Last Post: 08-31-2012, 10:03 AM
  4. Problem: I lost many videos
    By filosnet in forum Other Hardware and Peripherals
    Replies: 0
    Last Post: 08-16-2007, 05:13 PM
  5. lost all sound to 20 imac intel 2.0
    By pharmdogg in forum Apple Desktops
    Replies: 0
    Last Post: 07-27-2007, 01:42 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •