New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
Apple Desktops Discussion of Apple's desktop machines including Mac Pro, iMac, Power Mac, and mini

mail failure


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
brucerx

 
Member Since: Mar 21, 2014
Posts: 2
brucerx is on a distinguished road

brucerx is offline
I can read but can't send thru mail icon: server cannot be contacted on default ports
QUOTE Thanks
GrannySueSnaps

 
GrannySueSnaps's Avatar
 
Member Since: Jul 01, 2014
Location: Kentucky
Posts: 77
GrannySueSnaps is on a distinguished road
Mac Specs: MacBook Pro, iPhone 5S, iPad Mini Retina

GrannySueSnaps is offline
it sounds like the outgoing mail port settings aren't correct. What type of mail account do you have? gmail, etc

GrannySueSnaps
Sue Stinnett
http://grannysuesnaps.photos
QUOTE Thanks
brucerx

 
Member Since: Mar 21, 2014
Posts: 2
brucerx is on a distinguished road

brucerx is offline
I have actts with gmail and yahoo. They work fine if I log into Safari, but not when using the eagle mail icon. i should add that I can read the mails fine, just can't send.
QUOTE Thanks
GrannySueSnaps

 
GrannySueSnaps's Avatar
 
Member Since: Jul 01, 2014
Location: Kentucky
Posts: 77
GrannySueSnaps is on a distinguished road
Mac Specs: MacBook Pro, iPhone 5S, iPad Mini Retina

GrannySueSnaps is offline
I have a Yahoo account due to having bellsouth.net email address. Anytime i have to set it up on a new device it takes forever to find the correct settings. This last time i was getting messages but couldn't send.
I would suggest you search to see if the port settings may have been changed by your provider.

GrannySueSnaps
Sue Stinnett
http://grannysuesnaps.photos
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« 27" iMac SSD Upgrade | mixing FB RAM with ECC RAM »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Unable to re-install OS Snow Leopard on my Late 2009 Mac Book Air Truthfinder OS X - Operating System 51 05-13-2014 01:24 PM
Importing Messages into Mail twfmike OS X - Operating System 0 05-12-2014 08:30 AM
Pesky Questions About Mail Archive PGB1 OS X - Apps and Games 2 05-10-2014 07:02 PM
Mail marked as SPAM skays OS X - Apps and Games 0 04-29-2014 09:33 PM

All times are GMT -4. The time now is 07:18 PM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?