Results 1 to 3 of 3

Thread: No Sound

  1. #1

    Member Since
    Apr 15, 2012
    No Sound
    My iMac lost its sound today. It was working perfectly, then the next time I wanted to listen to something, nothing, though the alert sound works. Any ideas on what's gone wrong and how it can be fixed?

    Many Thanks.

  2. #2

    IvanLasston's Avatar
    Member Since
    Feb 26, 2010
    Rocky Mountain High, Colorado
    1.8 GHz i7 MBA 11" OSX 10.8.2
    If the alert sound is working - then sound is working.

    What are you listening to and in what program? I've found when I switched outputs (like from my headphones to my display Audio) some Apps do not like the switch. For example - if I switch outputs - Chrome won't output sound until I restart Chrome.

    Secondly - did you plug anything into the audio jack? Of late I've had no problems plugging and unplugging headphones from the headphone jack - but I have had issues before where something didn't switch when I unplugged headphones.

    Any more details - what you are using, what are your audio outputs, etc would help debug the issue.

  3. #3

    Member Since
    Apr 15, 2012
    Thank you, Ivan. Sorry, but I should have been more specific. I have tried ITunes and no problem, but with YouTube there is no sound when I unclick mute. There was no problem early today , then there was the problem.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 07-05-2013, 08:01 AM
  2. Creative Sound Blaster XSci-fi 5.1 Vs MBP Sound card
    By BiG Macer in forum Music, Audio, and Podcasting
    Replies: 0
    Last Post: 11-30-2011, 06:37 AM
  3. eMac 1GHz no sound mac 10.4.11 but sound works ubuntu 10.10
    By tacowper in forum OS X - Operating System
    Replies: 3
    Last Post: 12-07-2010, 04:26 PM
  4. Need sound editor: 2 minute clip, wipe ambient sound
    By jertigre in forum Music, Audio, and Podcasting
    Replies: 0
    Last Post: 03-07-2009, 02:53 AM
  5. URGENT!! Recording sound in iMovie makes robot sound??!?
    By vandal31593 in forum Apple Notebooks
    Replies: 3
    Last Post: 07-23-2006, 03:55 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts