Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    Member Since
    Jul 21, 2009
    Cant play videos
    Hi there, I wonder if somebody could help me with this problem: When i open you tube to watch any video, the video area itself remanis black and no play bar appears to me, wich means that i cannot play any video. same thing is happening on some other websites too. By the way, I am talking about an Imac 2011 27" running OSX Lion, where I have installed Perian 1.2.3, Flip4mac WMV and Flashplayer (hope this is useful info).

    Thanks a lot in advance,

  2. #2

    Sur3Mac's Avatar
    Member Since
    Aug 03, 2009
    The Netherlands
    Late 2011 MBP 13" i5/16GB RAM,Early 2007 MB white 13", 2x TV 3rd Gen, ᣦ
    If you're using Safari click on 'get info', then change it to "use 32 bit mode" ....... That should do it...


  3. #3

    Member Since
    Jul 21, 2009
    Thanks for your answer. Earlier today I tried fix it by restarting and it worked... (canīt explain).


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. I can't play videos in iPhoto
    By benjamin163 in forum Images, Graphic Design, and Digital Photography
    Replies: 1
    Last Post: 01-14-2013, 05:45 AM
  2. Add on to play videos
    By Tbone in forum Switcher Hangout
    Replies: 9
    Last Post: 05-13-2010, 03:38 AM
  3. I can't get videos to play on eMac
    By Trae in forum Movies and Video
    Replies: 1
    Last Post: 01-13-2010, 12:21 PM
  4. cant play videos
    By OneFellSwoop in forum Movies and Video
    Replies: 0
    Last Post: 09-16-2007, 09:40 PM
  5. Youtube videos will not play
    By Jonnyfive in forum Web Design and Hosting
    Replies: 3
    Last Post: 10-21-2006, 07:27 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts