Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Weird issue with iMac startup
    eliehass's Avatar
    Member Since
    Jul 03, 2007
    Posts
    850
    Specs:
    iMac Core i5(3.6 GHz) 8 GB RAM, MBP C2Duo(2.4 GHz) 4 GB RAM, MB C2Duo(2.4 GHz) 2 GB RAM
    Weird issue with iMac startup
    I have a mid 2010 core i5 iMac. It's been running great since January. This past week, a weird thing started happening. Every time I start up the computer, it takes much longer then usual, and there is a progress bar that appears under the apple logo. Does anyone know what this means?

    Edit: Not sure if this is in the wrong section. If it is, can a mod move it please? Thanks!
    shameless plug for my blog

  2. #2
    Weird issue with iMac startup
    eliehass's Avatar
    Member Since
    Jul 03, 2007
    Posts
    850
    Specs:
    iMac Core i5(3.6 GHz) 8 GB RAM, MBP C2Duo(2.4 GHz) 4 GB RAM, MB C2Duo(2.4 GHz) 2 GB RAM
    It looks like the problem resolved itself. There was no loading bar on my most recent startup.
    shameless plug for my blog

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. IMac startup issue..
    By kl4ss1c in forum Apple Desktops
    Replies: 2
    Last Post: 09-21-2010, 07:17 AM
  2. Weird Startup
    By oleviking in forum Switcher Hangout
    Replies: 0
    Last Post: 11-20-2007, 10:23 PM
  3. weird startup
    By poohfighter in forum Apple Notebooks
    Replies: 3
    Last Post: 02-06-2006, 09:04 AM
  4. Weird stuff during startup!!??
    By ldj in forum OS X - Operating System
    Replies: 5
    Last Post: 02-12-2005, 05:44 AM
  5. iMac G4 startup issue
    By blackscooby in forum Apple Desktops
    Replies: 7
    Last Post: 12-26-2004, 05:09 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •