New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
Apple Desktops Discussion of Apple's desktop machines including Mac Pro, iMac, Power Mac, and mini

Mac Pro - Sound Issue


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
Shanez

 
Member Since: Jul 20, 2008
Posts: 137
Shanez is on a distinguished road

Shanez is offline
Hi folks, right so my problem is this.

Im trying to record a mix from my decks to my mac using an rca/jack cable. This is the way ive been doing it for months with no problems, but recently after i record a mix and play it back there is feedback (buzzing humming noise) but i only hear it when i play it back and not while recording so its not my speakers (hi fi)

I moved the speakers away from my mac incase that was an issue, changed nothing.
I bought a new rca cable, still no change

I am using adadeus pro to record, so i tried audacity and still getting the same issue.

I then got my sis's laptop and recorded a sample to that and it worked, no feedback! So it has to be a problem with the mac but i dont know what to do? Any ideas?


Intel High Definition Audio:

Audio ID: 12
Available Devices:
Line Out:
Connection: 1/8 inch Jack
Headphone:
Connection: 1/8 inch Jack
Line In:
Connection: 1/8 inch Jack
Speaker:
Connection: Internal
S/P-DIF Out:
Connection: Optical
S/P-DIF In:
Connection: Optical
QUOTE Thanks
Shanez

 
Member Since: Jul 20, 2008
Posts: 137
Shanez is on a distinguished road

Shanez is offline
It could be the power supply unit maybe and/or the capacitors on the motherboard a friend told me this, is this bad?
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« System slow down when devices are connected to Firewire ports | video card for photoshop CS4 »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
No Sound SushiKing Apple Notebooks 36 11-16-2011 06:50 PM
10.4.9 Update Kash OS X - Operating System 104 03-22-2007 08:08 PM
iMac Sound Effects Issue. Mogzilla OS X - Apps and Games 5 07-01-2006 09:54 AM
How to adjust sound played through the mac from an external device? Impossible? jeff613 Switcher Hangout 1 12-27-2004 04:52 AM

All times are GMT -4. The time now is 05:38 PM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?