New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus • Advice and insight from world-class Apple enthusiasts • Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
Apple Desktops Discussion of Apple's desktop machines including Mac Pro, iMac, Power Mac, and mini

iMac - Wifi isn't working on Mac ?


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
lvlai

 
Member Since: Oct 11, 2009
Posts: 3
lvlai is on a distinguished road

lvlai is offline
I've been using IMac 20" for 5 months. After I installed Snow Leopard, I've got a wifi problem.

Sometime is not working but the airport's symbol looks fine. But when I get into the SAFARI it's not working.

I have to restart or turn the airport off and turn it on again then it comes back.

In the same time, My sister's PC that using wifi in the same time is working fine. But Mac is not.

What should I do??
QUOTE Thanks
leopard-user1

 
leopard-user1's Avatar
 
Member Since: Jan 27, 2009
Location: New York, NY
Posts: 531
leopard-user1 will become famous soon enough
Mac Specs: 17" MacBook Pro, 2.5 GHz Intel Core 2 Duo Processor, 2 GB 667 MHz DDR2 SDRAM, not unibody

leopard-user1 is offline
Try another web browser, if you have one. I have a lot of them - Safari, Opera, Firefox, Chrome (beta), and OmniWeb.


(from scienceteecher.com)
17" MacBook Pro, OSX 10.6.2 Snow Leopard
QUOTE Thanks
lvlai

 
Member Since: Oct 11, 2009
Posts: 3
lvlai is on a distinguished road

lvlai is offline
I already did it's just not working
QUOTE Thanks
vegasone

 
Member Since: May 11, 2009
Location: Las Vegas
Posts: 2
vegasone is on a distinguished road
Mac Specs: iMac and MacBook Pro

vegasone is offline
There are several pieces of information in the Airport section of this forum. I had the same problem with my MBP and I had to take it into the Apple store. What they did was just configure the MBP to run on their in-store network and all was good after that. But in the forum there were suggestions of switching the security of your router to WAP (I think) and another to switch the channel being used to 6 (again I think). Do a search of the forums and I'm sure that you will find many answers that might work for you.
QUOTE Thanks
lvlai

 
Member Since: Oct 11, 2009
Posts: 3
lvlai is on a distinguished road

lvlai is offline
thanks
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« Going from WIndows to Mac | Target mode killed my eMac »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
click-to-call now working on mac browsers crosemffet OS X - Apps and Games 0 08-31-2009 07:19 PM
Difficulty working with Microsoft for Mac with my new Mini rnpowell OS X - Apps and Games 5 04-03-2009 04:33 PM
DSL suddenly not working on Mac, Working fine on Windows Sr-ultimate OS X - Operating System 1 02-15-2009 07:40 PM

All times are GMT -4. The time now is 08:20 AM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?