New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
Apple Desktops Discussion of Apple's desktop machines including Mac Pro, iMac, Power Mac, and mini

Mac Pro - Fresh install with a newly installed Nvidia GeForce 7600GS and have no display


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
hompsar

 
Member Since: Feb 06, 2007
Location: Southern California
Posts: 10
hompsar is on a distinguished road
Mac Specs: Mac Pro w/ Boot Camp (Win XP)

hompsar is offline
So as such I cannot install the OS because I cannot see anything. My old stock card, the 7300GT, stopped working with some ACPI errors so I had to take it out and got a hold of the one mentioned above and cannot see anything. Does anyone know what could be wrong?

-Johnny [Mac Pro Enthusiast]
QUOTE Thanks
pigoo3

 
pigoo3's Avatar
 
Member Since: May 20, 2008
Location: U.S.
Posts: 27,806
pigoo3 has a reputation beyond reputepigoo3 has a reputation beyond reputepigoo3 has a reputation beyond reputepigoo3 has a reputation beyond reputepigoo3 has a reputation beyond reputepigoo3 has a reputation beyond reputepigoo3 has a reputation beyond reputepigoo3 has a reputation beyond reputepigoo3 has a reputation beyond reputepigoo3 has a reputation beyond reputepigoo3 has a reputation beyond repute
Mac Specs: 13" MB 2.4ghz, 2gig ram, OS 10.7.5

pigoo3 is offline
Quote:
Originally Posted by hompsar View Post
So as such I cannot install the OS because I cannot see anything. My old stock card, the 7300GT, stopped working with some ACPI errors so I had to take it out and got a hold of the one mentioned above and cannot see anything. Does anyone know what could be wrong?
Are you sure this graphics card is compatible with a Mac Pro?...is this a "flashed" card?

- Nick

- Too many "beachballs", read this: Beachballs
- Computer seems slower than it used to? Read this for some slow computer tips: Speedup
- Almost full hard drive? Some solutions. Out of Space
- Apple Battery Info. Battery
QUOTE Thanks
hompsar

 
Member Since: Feb 06, 2007
Location: Southern California
Posts: 10
hompsar is on a distinguished road
Mac Specs: Mac Pro w/ Boot Camp (Win XP)

hompsar is offline
I honestly don't know. It is an NVidia and not too much higher of a model than the original one that came with it. I don't know why it wouldn't work... I have had Mac for a long time but do not know much about hardware. Never had a problem until now... Where can I find a list of compatible cards...?

-Johnny [Mac Pro Enthusiast]
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« PowerMac G4 won't turn on | Upgrading from mac x 10.4.11 t0 10.5.6 »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 08:24 AM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?