Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    Member Since
    Sep 15, 2006
    Photobooth won't start, problem w/USB ports.
    Hey there, I'm hoping someone here can give me some troubleshooting ideas on how to get photobooth, my cam, and my USB ports working again.

    I'm on a 2006 Imac with OS X (10.4.11). Built-in cam.

    When I try to open Photobooth it says that no camera is attached or it is in use by another application. Of course there is a camera attached, it is built-in, and it is not in use by another application.

    At the same time that this problem began I also began experiencing problems with my USB ports where only one will work at a time which presents a lot of problems. These things started happening at the exact same time. I don't know if they are related but I thought it was worth mentioning.

    Thanks in advance for help or ideas.


  2. #2

    Member Since
    Sep 15, 2006
    bump for me.. no one has any ideas?


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Problem with ports on Mac, but ports are fine with Vista?!
    By see7e in forum Internet, Networking, and Wireless
    Replies: 2
    Last Post: 03-17-2011, 01:55 AM
  2. Macbook won't wake up and Unresponsive USB ports
    By rKilian in forum Apple Notebooks
    Replies: 0
    Last Post: 02-26-2011, 11:25 PM
  3. Macbook won't start after being connected to a powered USB hub
    By Globesearch in forum Apple Notebooks
    Replies: 7
    Last Post: 01-28-2007, 10:03 PM
  4. iBook won't recognize usb ports
    By revrider in forum Apple Notebooks
    Replies: 2
    Last Post: 01-15-2007, 03:50 PM
  5. USB ports won't let me start up!!
    By stuntman79 in forum Apple Desktops
    Replies: 4
    Last Post: 10-23-2003, 04:42 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts