New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
Apple Desktops Discussion of Apple's desktop machines including Mac Pro, iMac, Power Mac, and mini

iMac - No sound except start-up chime


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
478300

 
Member Since: Aug 04, 2008
Posts: 1
478300 is on a distinguished road

478300 is offline
I've suddenly lost all sound except the start-up chime. About a month ago, I connected small Bose speakers, which gave great sound. The only tinkering I've done recently is install a new driver for my Wacom tablet after having cursor trouble. Helllllllllllllp, please!!!
QUOTE Thanks
chscag

 
chscag's Avatar
 
Member Since: Jan 23, 2008
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 40,081
chscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond repute
Mac Specs: 27" iMac i5, 3.2 GHz, iPad 3, iPhone 5c, 3 iPods, OS X Mavericks

chscag is online now
Did you lose the sound right after installing the driver for the Wacom? If so, uninstall the driver and see if that returns the sound.

Also be sure to check your volume control and System Preferences - Sound options. Make sure the sound is not muted and check the other options in the panel.

Regards.
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« Upgrade Question on older G3 | Sync iMac, MB Air & iPhone »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Good Inexpensive Sound Card used with Video for G5? pharaohmc Movies and Video 3 07-05-2008 10:01 PM
I think I need a new receiver for my surround sound... Tanner31593 Schweb's Lounge 1 06-01-2008 10:51 AM
Takes a long time to make start up chime walmartconnect OS X - Operating System 3 10-20-2007 10:35 AM
No Sound Coming out of Speakers Geoff J Apple Notebooks 1 03-30-2007 02:09 PM
Sound help chaslam OS X - Operating System 0 05-18-2006 12:08 PM

All times are GMT -4. The time now is 04:59 PM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?