View Single Post
cwa107

 
cwa107's Avatar
 
Member Since: Dec 20, 2006
Location: Middletown, Pennsylvania
Posts: 26,487
cwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond repute
Mac Specs: 15" MBP, Core i7/2GHz, 8GB RAM, 480GB Crucial M500 SSD

cwa107 is offline
Quote:
Originally Posted by WolfsBane View Post
I still get a small delay from Airport before it reacquires wireless connection when it awakes from sleep mode, but so far, so good.

I wonder if Apple is going to address some of these glitches with the new Leopard 10.5.3 that they started testing today...
There is always a delay when waking from sleep. That's completely normal - usually about 10 seconds or so while the adapter is initialized (remember, everything is turned off when the machine sleeps).

Even if this "glitch" were to be resolved (i.e. Airport is more reliable when using a network with a hidden SSID), you'll still see much better performance and range with it enabled. BTW, this has been a problem since 10.4.8 (when I first started using Macs), so don't look for it to be corrected as a Leopard "bug".

Liquid and computers don't mix. It might seem simple, but we see an incredible amount of people post here about spills. Keep drinks and other liquids away from your expensive electronics!
QUOTE Thanks