View Single Post
cwa107

 
cwa107's Avatar
 
Member Since: Dec 20, 2006
Location: Middletown, Pennsylvania
Posts: 26,494
cwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond repute
Mac Specs: 15" MBP, Core i7/2GHz, 8GB RAM, 480GB Crucial M500 SSD

cwa107 is offline
Quote:
Originally Posted by Dakotax View Post
Hey Everyone.

I've been having this error for quite some time now and it's getting a little frustrating. I've noticed that this has happened to a number of people and I have tried some of the "fixes" with no luck. I'm getting repeated sense code error, and the thing that is annoying is that they're not the same everytimg I burn.

I'll start with the one I get most often:

Medium Error
0x73/0x03

I 've tried burning at a slower speed (4x) but it also happens when using the "best" option as well.

I've also tried restarting and the "option+APPLE+p+r" thing as well with no luck. The only difference after that is that I got the same Medium Error 0x73/0x03 after of course my mac got my hopes up by completing 100% of the burn only to error with "lead in or lead out failed to be written" and then the sense code.

EDIT: Toast Titanium w/ maxell cd-r

Please help

Thanks

Alex
Try a different brand of disc and see if the problem persists. There is a wide variance in media quality, even some brand-name media are actually just rebranded garbage. I find Imation and TDK to be mostly flawless.

Liquid and computers don't mix. It might seem simple, but we see an incredible amount of people post here about spills. Keep drinks and other liquids away from your expensive electronics!
QUOTE Thanks