View Single Post
dtravis7

 
dtravis7's Avatar
 
Member Since: Jan 04, 2005
Location: Modesto, Ca.
Posts: 27,914
dtravis7 has a reputation beyond reputedtravis7 has a reputation beyond reputedtravis7 has a reputation beyond reputedtravis7 has a reputation beyond reputedtravis7 has a reputation beyond reputedtravis7 has a reputation beyond reputedtravis7 has a reputation beyond reputedtravis7 has a reputation beyond reputedtravis7 has a reputation beyond reputedtravis7 has a reputation beyond reputedtravis7 has a reputation beyond repute
Mac Specs: iMac 2.4 C2D 10.10.1, iMac 2.16 C2d 10.6.8, Macbook2007 10.8.4, Mac Mini 10.8.4, iPhone 3GS Note 8!!

dtravis7 is offline
I have not had any experience with Win 2003 server at all. Last Windows server OS I ran for years was 2000 Server. It's been so long and back then I was running 10.3 Panther and later 10.4 Tiger. I remember some issues with network shares but I forget.

If the G5 with 10.5 works with it though, 10.6 should also. Here at the house I have many XP, Vista, Windows 7 and OSX machines all on a network together and I can access folders going both ways (OSX to Windows and Windows to OSX) without issue. I also have a G5 with 10.5.8 and a modified (by me) Intel Mac Mini C2D with 10.6.4 and can connect equally easy to any of my Windows systems. I wonder if it's something with 2003 server and 10.6 not getting along?

I will search around and see what I can find. I with I had my 2000 server set up and see how that works with 10.6.4.

I will get back to you if I find anything.

Now that I think about it, I connect to my windows systems with my user account and not using Administrator. I remember trying Administrator and the password once and it did not log in. I will check that out also.
QUOTE Thanks