Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Problem with logging in
    bentharbour's Avatar
    Member Since
    Feb 23, 2011
    Location
    Columbia SC
    Posts
    301
    Problem with logging in
    Hey Everyone,

    I do not know if this is the proper place to post this, nor if it has been acknowledged, but there is a pretty large issue I have noticed with the new forum.

    When I log in, I put my username and password correctly, it does not actually log me in, and I can't view private messages. However, when I log in with an incorrect password, I can view my private messages.

    Has this issue been brought up?
     15" MBPr (2012): 2.3Ghz i7, 8GB RAM, 256 GB SSD  24" Apple Cinema Display  iPhone 5 16GB Black  iPad 2 16GB White

  2. #2
    Problem with logging in
    bentharbour's Avatar
    Member Since
    Feb 23, 2011
    Location
    Columbia SC
    Posts
    301
    I just realized this should be placed in the: Community Suggestions and Feedback thread

    Sorry mods.
     15" MBPr (2012): 2.3Ghz i7, 8GB RAM, 256 GB SSD  24" Apple Cinema Display  iPhone 5 16GB Black  iPad 2 16GB White

  3. #3
    Problem with logging in
    Chuckoir's Avatar
    Member Since
    Sep 21, 2011
    Location
    London, Londonshire, England.
    Posts
    723
    Specs:
    13" Late 2011 MBP,iPad '3' 32gb,iPhone4 32gb
    Very strange, no problems to report here though.
    Play the guitar?! Check out the [newly created]Mac-Forums guitar thread!

  4. #4
    Problem with logging in
    Dysfunction's Avatar
    Member Since
    Mar 17, 2008
    Location
    Tucson, AZ
    Posts
    6,821
    Specs:
    Way... way too many specs to list.
    Try clearing your cache and cookies and trying again. This usually fixes vBulletin login issues... and other wonky user-states.
    mike
    This machine kills fascists
    Got # ? phear the command line!

  5. #5
    Problem with logging in
    cwa107's Avatar
    Member Since
    Dec 20, 2006
    Location
    Lake Mary, Florida
    Posts
    26,758
    Specs:
    15" MBP, Core i7/2GHz, 8GB RAM, 480GB Crucial M500 SSD
    I've not heard of that problem yet. Keep in mind, the forum software hasn't really changed, it's just the "skin" that we use to display its content. My guess is Dysfunction is probably right - something is wonky in your cache/cookies and they just need to be purged and started over anew.
    Liquid and computers don't mix. It might seem simple, but we see an incredible amount of people post here about spills. Keep drinks and other liquids away from your expensive electronics!

    https://youtu.be/KHZ8ek-6ccc

  6. #6
    Problem with logging in
    bentharbour's Avatar
    Member Since
    Feb 23, 2011
    Location
    Columbia SC
    Posts
    301
    Quote Originally Posted by Dysfunction View Post
    Try clearing your cache and cookies and trying again. This usually fixes vBulletin login issues... and other wonky user-states.
    That seems to have fixed it!

    Thanks!
     15" MBPr (2012): 2.3Ghz i7, 8GB RAM, 256 GB SSD  24" Apple Cinema Display  iPhone 5 16GB Black  iPad 2 16GB White

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Lion logging Problem!
    By bettencourt in forum OS X - Operating System
    Replies: 7
    Last Post: 08-10-2012, 06:55 PM
  2. Problem logging on
    By Nick234 in forum OS X - Operating System
    Replies: 3
    Last Post: 11-13-2011, 07:21 AM
  3. Backlight Problem when logging in
    By optical24 in forum Apple Notebooks
    Replies: 0
    Last Post: 01-25-2011, 05:13 PM
  4. Problem logging in to a client removed from a network
    By intramaweb in forum OS X - Operating System
    Replies: 2
    Last Post: 05-17-2007, 02:14 PM
  5. Adium Message Logging Problem
    By BurntSmore in forum OS X - Apps and Games
    Replies: 1
    Last Post: 05-31-2005, 12:56 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •