Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Search function U/S?
    RadioSaigon's Avatar
    Member Since
    Jun 16, 2010
    Posts
    168
    Specs:
    2010 MBP 15" i7, 2.66 GHz, 4GB RAM, 250GB SSD, OS-X 10.7.2; iPhone4 iOS 5.0
    Search function U/S?
    On both my Mac and Windows machine, I'm unable to use the mac-forums search function. Both the basic and advanced search pages appear correct when loaded, but the results page is just a blank, white page with no results displayed at all. It's been happening for the last couple of days. Initially I thought it was just a glitch either here or there, but after the passage of time and no change (both machines here have been restarted at least once in the interim) I wonder is the problem a little deeper?

    The page address returned is:
    Code:
    http://www.mac-forums.com/forums/search.php?do=process
    I am running latest versions of Safari on both the Windows and Mac, and have exactly the same result from FireFox 3.6.8 on the windows machine.

  2. #2
    Search function U/S?
    chscag's Avatar
    Member Since
    Jan 23, 2008
    Location
    Fort Worth, Texas
    Posts
    45,190
    Specs:
    27" iMac i5, 3.2 GHz, iPad 3, iPhone 5c, iPhone 6+, 3 iPods, Yosemite
    I just tried the search function here. Both the normal and advanced searches appear to be working OK. It may be something going on at your end. Go over all the personal settings you have in your user profile just in case. If the problem continues, I'll pass it on up to our Admin. Post back to this thread and let us know.

  3. #3
    Search function U/S?
    RadioSaigon's Avatar
    Member Since
    Jun 16, 2010
    Posts
    168
    Specs:
    2010 MBP 15" i7, 2.66 GHz, 4GB RAM, 250GB SSD, OS-X 10.7.2; iPhone4 iOS 5.0
    Thanks chscag -I did check again last evening, and all was back to normal! Nothing (that I'm aware of) changed here at all, not even a restart. Just a couple of hours after I posted it was working well. The only change I noted was that the URL displayed in the results page looked a lot more appropriate and functional than that which I posted originally. For example:

    Code:
    http://www.mac-forums.com/forums/search.php?searchid=2752366
    is what is returned now!

    Anyways, all's well that ends well!

  4. #4
    Search function U/S?
    chscag's Avatar
    Member Since
    Jan 23, 2008
    Location
    Fort Worth, Texas
    Posts
    45,190
    Specs:
    27" iMac i5, 3.2 GHz, iPad 3, iPhone 5c, iPhone 6+, 3 iPods, Yosemite
    OK, good to hear. Let us know if it starts acting up again.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Outlook search function won't (search or function)
    By aes_66 in forum OS X - Apps and Games
    Replies: 0
    Last Post: 03-08-2012, 01:05 PM
  2. Search function.
    By scotteffone in forum Community Suggestions and Feedback
    Replies: 1
    Last Post: 12-16-2009, 08:35 AM
  3. Mac Mail Search Function Not Working
    By IanWelsh in forum OS X - Operating System
    Replies: 1
    Last Post: 10-07-2009, 02:17 PM
  4. Spotlight / search function Os X 10.5.4
    By rhys in forum OS X - Operating System
    Replies: 5
    Last Post: 09-07-2008, 12:52 PM
  5. Mail search function failure
    By Roger in forum Running Windows (or anything else) on your Mac
    Replies: 0
    Last Post: 05-19-2005, 06:59 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •