Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 51

Thread: Forum Changes

  1. #31
    Forum Changes
    baggss's Avatar
    Member Since
    Oct 10, 2004
    Location
    Margaritaville
    Posts
    10,310
    Specs:
    27" 3.4 Ghz i7 iMac-13" C2D Macbook-OSX 10.10.2 -64Gb iPad 2-64 Gb iPhone 6+-ATV 2-14Tb of Storage
    I have issues at work with the ad servers. I'm on a large bandwidth controlled LAN there and even with the ad-free skin, something is still lacking. I occasionally see a lag late at night PST but I assume this is more site maintenance related and doesn't really impact me much.


  2. #32
    Forum Changes
    hughvane's Avatar
    Member Since
    May 18, 2008
    Location
    Banks Peninsula, New Zealand
    Posts
    3,296
    Specs:
    MacMini 2.4, 8 Gb, OS 10.10 and 10.6; MacBook 2.4, 4 Gb, OS 10.6.8
    Quote Originally Posted by hughvane View Post
    A parallel problem is that connection from my computer is woefully slow at present
    And it's happening again as I type, but this is a different topic:

    A new issue has arisen - maybe requires a new thread, will see what happens. I get the message (att) when moving to another link on M-F. This was noticed for the first time on either 14 or 15 Jan (when b'band was still working, so it's not related to that).

    The problem is dealt with by Try Again, or going back a page and re-clicking the intended link. Annoying.

    Have changes been made to M-F very recently, maybe causing this? Another ad server?
    Attached Images Attached Images
    ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ
    Please post your Mac (or other) specs and MacOS version in your post, your profile or your signature. It helps us to help you better.

    I'm leaving now to go and find myself. If I should return before I get back, please ask me to wait.

  3. #33
    Forum Changes
    dtravis7's Avatar
    Member Since
    Jan 04, 2005
    Location
    Modesto, Ca.
    Posts
    28,480
    Specs:
    iMac late 2007 10.11.b4, iMac 2008 10.10.5, Macbook2007 10.7.5, Mac Mini 10.7.5, iPhone 3GS Note 8!!
    Am having the same issues here off and on. Started either yesterday or the day before but seems to be happening more frequently since late last night.

  4. #34
    Forum Changes
    McBie's Avatar
    Member Since
    Apr 26, 2008
    Location
    Belgium
    Posts
    2,676
    Specs:
    2013 MBA 13" - OS X 10.10.5
    Me too .... Safari, Firefox and Chrome ....all the same result
    No problems with any other site.

    Cheers ... McBie
    A computer lets you make more mistakes faster than any invention in human history - with the possible exceptions of handguns and tequila.
    The bitterness of poor quality remains long after the sweetness of low price is forgotten.

  5. #35
    Forum Changes
    bobtomay's Avatar
    Member Since
    Dec 22, 2006
    Location
    Texas, where else?
    Posts
    26,209
    Specs:
    15" MBP '06 2.33 C2D 4GB 10.7; 13" MBA '11 1.8 i7 4GB 10.10; 21" iMac '13 2.9 i5 8GB 10.10; 5s & 5c
    Make that 4 - for a couple of days now. Have only seen it in Opera in Windows at work and says the Server disconnected.
    I cannot be held responsible for the things that come out of my mouth.
    In the Windows world, most everything folks don't understand is called a virus.

  6. #36
    Forum Changes
    vansmith's Avatar
    Member Since
    Oct 19, 2008
    Location
    Toronto
    Posts
    19,398
    Specs:
    2012 13" MBP (2.5 i5, 8GB)
    So it's not just me getting the connection resets. Been getting them quite a bit the last couple of days in Firefox (3.6 RC 1). Will give Opera a go (not that I expect there to be a difference).
    Important Links: Community Guidelines : Use the reputation system if you've been helped.
    M-F Blog :: Write for the blog
    Writing a Quality Post

  7. #37
    Forum Changes
    clayneal's Avatar
    Member Since
    Mar 27, 2009
    Location
    Lincoln Nebraska
    Posts
    2,146
    Specs:
    late 08 macbook 2.0 4gig 320hdd10.7.3 32 gig iPhone 4s
    does that mean i can quit trouble shooting safari ?

    Clay
    MY ADVICE COMES WITH A DOUBLE YOUR MONEY BACK GUARANTEE!

  8. #38
    Forum Changes
    vansmith's Avatar
    Member Since
    Oct 19, 2008
    Location
    Toronto
    Posts
    19,398
    Specs:
    2012 13" MBP (2.5 i5, 8GB)
    May as well. I very much doubt that connection resets are browser specific.
    Important Links: Community Guidelines : Use the reputation system if you've been helped.
    M-F Blog :: Write for the blog
    Writing a Quality Post

  9. #39
    Forum Changes
    dtravis7's Avatar
    Member Since
    Jan 04, 2005
    Location
    Modesto, Ca.
    Posts
    28,480
    Specs:
    iMac late 2007 10.11.b4, iMac 2008 10.10.5, Macbook2007 10.7.5, Mac Mini 10.7.5, iPhone 3GS Note 8!!
    Quote Originally Posted by vansmith View Post
    May as well. I very much doubt that connection resets are browser specific.
    It's done it on Safari, FF 3.5, FF 3.6. It has nothing to do with OSX, XP, or any brand of browser.

  10. #40
    Forum Changes
    vansmith's Avatar
    Member Since
    Oct 19, 2008
    Location
    Toronto
    Posts
    19,398
    Specs:
    2012 13" MBP (2.5 i5, 8GB)
    Quote Originally Posted by dtravis7 View Post
    It's done it on Safari, FF 3.5, FF 3.6. It has nothing to do with OSX, XP, or any brand of browser.
    Maybe it works in ChromiumOS. Could you give it a try for us?
    Important Links: Community Guidelines : Use the reputation system if you've been helped.
    M-F Blog :: Write for the blog
    Writing a Quality Post

  11. #41
    Forum Changes
    dtravis7's Avatar
    Member Since
    Jan 04, 2005
    Location
    Modesto, Ca.
    Posts
    28,480
    Specs:
    iMac late 2007 10.11.b4, iMac 2008 10.10.5, Macbook2007 10.7.5, Mac Mini 10.7.5, iPhone 3GS Note 8!!
    I would but just can't seem to get a build here I can use!

    Yes, I am lazy.

  12. #42
    Forum Changes
    FasterPussyCat's Avatar
    Member Since
    Nov 07, 2009
    Posts
    164
    Specs:
    MacBook 10.6.2 (2.4 Ghz) | Time Capsule 500GB
    I've been getting the same thing (obviously), also some times avatars and image attachments will not show.

  13. #43
    Forum Changes
    hughvane's Avatar
    Member Since
    May 18, 2008
    Location
    Banks Peninsula, New Zealand
    Posts
    3,296
    Specs:
    MacMini 2.4, 8 Gb, OS 10.10 and 10.6; MacBook 2.4, 4 Gb, OS 10.6.8
    Quote Originally Posted by FasterPussyCat View Post
    also some times avatars and image attachments will not show.
    Ditto, but didn't mention it in my original post. They're not there, then they're there, on refresh, erratic page behaviour.
    ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ
    Please post your Mac (or other) specs and MacOS version in your post, your profile or your signature. It helps us to help you better.

    I'm leaving now to go and find myself. If I should return before I get back, please ask me to wait.

  14. #44
    Forum Changes
    cwa107's Avatar
    Member Since
    Dec 20, 2006
    Location
    Lake Mary, Florida
    Posts
    26,758
    Specs:
    15" MBP, Core i7/2GHz, 8GB RAM, 480GB Crucial M500 SSD
    I've been seeing a TON of connection resets too - usually around the times I'm nuking spam. I thought it was related to VB's Delete Posts as Spam function, but maybe there's a deeper underlying cause.
    Liquid and computers don't mix. It might seem simple, but we see an incredible amount of people post here about spills. Keep drinks and other liquids away from your expensive electronics!

    https://youtu.be/KHZ8ek-6ccc

  15. #45
    Forum Changes
    dtravis7's Avatar
    Member Since
    Jan 04, 2005
    Location
    Modesto, Ca.
    Posts
    28,480
    Specs:
    iMac late 2007 10.11.b4, iMac 2008 10.10.5, Macbook2007 10.7.5, Mac Mini 10.7.5, iPhone 3GS Note 8!!
    Quote Originally Posted by cwa107 View Post
    I've been seeing a TON of connection resets too - usually around the times I'm nuking spam. I thought it was related to VB's Delete Posts as Spam function, but maybe there's a deeper underlying cause.
    I can relate to that. I was chasing that TN Sale dood and trying to ban him before he posted 10000000 posts and it did it a few times right in the middle of all that! Have not noticed it so far this evening though.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. How about a new forum
    By cptkrf in forum Community Suggestions and Feedback
    Replies: 16
    Last Post: 12-22-2013, 02:42 AM
  2. New to the Forum
    By Styx in forum Schweb's Lounge
    Replies: 1
    Last Post: 12-06-2012, 05:20 AM
  3. Forum Rules updated and forum settings tweaked
    By schweb in forum News and Community Announcements
    Replies: 2
    Last Post: 04-01-2007, 09:57 AM
  4. Best forum
    By karudzo in forum Community Suggestions and Feedback
    Replies: 3
    Last Post: 07-09-2006, 07:01 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •