View Full Version : Boot Camp Problems - Startup NO HD!?

04-12-2006, 10:05 AM
okay heres the go... i need ALL the help i can get!!!

i attemped to use boot camp to install XP on my intel duo.

went horribly wrong, it didnt install nothing.

and my MAIN "Macintosh HD" was formatted, now when i go boot from OS X install CD 1, it cant find my HD.

i tried to mount another one, but when i did that and tried to install OS X on there, it said "unable to install on this drive" and it had the usual red "!" under it.

would somebody please help me!

i dont know what to do!!

it would be greatly apprecaited!


Daniel 1989 UK
04-12-2006, 06:10 PM
I don't know how to help but whats happened to you has put me off installing XP when I get a intel Mac.

04-13-2006, 12:55 AM
does anyone know what i can do? I cant install OS X, because it says my HD has a little red "!" on it. Something about the volume. how can i beat around this?

04-13-2006, 11:30 AM
Ok: Here's how you can get it working again, but you WILL lose your data:

Pop in the install DVD and when you get the first dialogue box, you should see a menu bar at the top of the screen.

Select Tools-> Disk utility and open it.
In DU select your internal harddrive (not the partitions, the actual drive) and click the erase tab. Wipe the entire drive and then create a new HFS+ Partition.

Quit disk utility and proceed with the installation.
It should now at least install OS X without any hitches.

04-13-2006, 02:08 PM
thank you so much!!!!!!!!!!!

worked like a charm, installing right now :)

i just got told that my xp cd didnt have sp2 on it!!!!!!!

thats why it crashed the way it did

i will be trying it again

thank you again!

04-14-2006, 06:12 AM
No problem, better luck next time!