PDA

View Full Version : Having to wait 50+ minutes between posts?



ChrisMan287
11-24-2012, 12:19 PM
First time for everything..
http://i72.photobucket.com/albums/w22/ChrisMan287/Picture1.jpg

louishen
11-24-2012, 12:41 PM
Luckily you dont have to actually wait 52 minutes

bobtomay
11-24-2012, 12:47 PM
Let us know if you can search again, or is it still making you wait.

Having other issues with time stamps on posts currently also.

ChrisMan287
11-24-2012, 01:07 PM
Luckily you dont have to actually wait 52 minutes

Not to browse but I couldn't see "new posts" or "my posts".


Let us know if you can search again, or is it still making you wait.

It's fixed. Thank you.


Having other issues with time stamps on posts currently also.

I noticed that as well. Strange..

osxx
11-24-2012, 03:37 PM
It appears to be doing the same for me I can wait 30 seconds and still not be able to access New Posts .
It says try again in 3098 seconds.

Slydude
11-24-2012, 04:24 PM
Same thing here. Sometimes I have had to try three or of times. I can access individual threads without problems though.

osxx
11-24-2012, 04:43 PM
Its getting a little better now its down to 378 seconds.

RavingMac
11-24-2012, 04:52 PM
Yes it has definitely been a strange day . . . . ..
Problem has been reported but we haven't heard anything back yet.

chscag
11-24-2012, 05:02 PM
Down Under still 3,752 seconds.

It just takes a bit longer to reach you fellas down there Harry. Maybe because it's Springtime there approaching Summer. :)

EDIT: Whoops... Looks like your post was time warped Harry. See what I mean? ;)

RavingMac
11-24-2012, 05:13 PM
I wonder if that Ancient Mayan Calendar has anything to say about this? ;) O:)

harryb2448
11-24-2012, 05:47 PM
Down Under still 3,752 seconds.

chscag
11-24-2012, 07:35 PM
I wonder if that Ancient Mayan Calendar has anything to say about this? ;) O:)

If we all go POOF! on December 21st, we'll know they were correct. ;)

ChrisMan287
11-24-2012, 08:13 PM
I'm glad it's resolved for me. Hopefully it's resolved for everyone else soon. I thought I was the only one having that issue but apparently not. So weird..

EDIT: And.. It's back.. :( Gotta wait 2800 seconds to post as well :(

TattooedMac
11-24-2012, 08:14 PM
Yea weird here as well.

Im time travelling as well, because the time stamp when someone posts is wrong. Example ChrisMan287
posted @813am and my clock says 810am so i have gone back in time 3 minutes.
It is usually the same. If ChrisMan287
posted @813am then my clock on my MBP usually says 813am ? Weird ::Runs Scared::

osxx
11-24-2012, 10:37 PM
Mine is working correctly now and I never noticed if my time stamp was off but I did have to correct my time zone.

XJ-linux
11-24-2012, 11:33 PM
Just tried to check "New Posts" and ended up with the 3000+ wait time. Guess it's my turn.

ChrisMan287
11-25-2012, 01:22 AM
It's a plague!

harryb2448
11-25-2012, 06:42 PM
Nah it is a virus ~ first for OS X!!

MacDude121
11-26-2012, 06:07 PM
Well, that's a new one. o.o

TattooedMac
12-05-2012, 03:59 AM
Here we go again 3128+ Seconds until i can try again :( only on the New Post tab

ChrisMan287
12-05-2012, 12:33 PM
Here we go again 3128+ Seconds until i can try again :( only on the New Post tab

Happened to me earlier as well.