PDA

View Full Version : Do you use Skype?



schweb
12-03-2005, 09:34 AM
Skype (http://www.skype.com) seems to be the tech world's newest darling. Are you use it or do you not?

macAttack
12-03-2005, 10:14 AM
i love it, i talk to my sister and her boyfriend who are in europe

Benjamindaines
12-03-2005, 10:34 AM
Sometimes I use it but I mostly just use iChat.

lil
12-03-2005, 10:38 AM
Nah.

Good old BT :flower:

But then my folks are not exactly technically competent and even if they were I don't think I'd use it anyway (call me old fashioned!)

Vicky

fearlessfreap24
12-03-2005, 10:39 AM
i have heard of it before. still i do not know what it is.

Benjamindaines
12-03-2005, 10:51 AM
i have heard of it before. still i do not know what it is.
Its like an internet phone cept now it has video support :)

jhelm007
12-03-2005, 01:30 PM
Skype (http://www.skype.com) seems to be the tech world's newest darling. Are you use it or do you not?
Are I use it? No I can't say that I are.

I never have used it myself, because I don't have the badwidth at my home, but one of my co-workers from the UK uses it to phone home and likes it quite alot. I think its a good idea and when I can afford broad band I'll probably use it.

caribiner23
12-03-2005, 01:36 PM
I've used it a few times just to mess around with it, but I prefer the phone (lots of free minutes) or iChat.

maz94protege
12-03-2005, 06:52 PM
Does it cost anything? and u need the camera too to fully use it? Can you call a regular phone Number? or no? Pretty interesting

Benjamindaines
12-03-2005, 07:07 PM
It is free and you get a screen name. You can call regular phones but it costs money to do that

happy grandma
12-05-2005, 12:57 AM
whoa! this sounds cool! does this mean you can see and speak to someone that also uses it? is it a smooth picture or is it a consistant picture or is it delayed? can you use it with dialup?

iNAP
12-05-2005, 10:35 AM
I just downloaded it, It does the same thing ichat does, Probably more I need to check this out further, it looks cool

schweb
12-05-2005, 11:38 AM
I just downloaded it, It does the same thing ichat does, Probably more I need to check this out further, it looks cool
It also allows you to make outbound regular calls at great rates, especially international rates. iChat can't do that yet...but I wouldn't be surprised to see it happen eventually.

johninc
12-06-2005, 12:30 AM
I have..... version 1.0.0.24 and I keep meaning to try the new one but I never use it much anyways.