PDA

View Full Version : Binding to AD



SlickShoes
01-12-2010, 09:25 AM
Does anyone know if it is possible to bind both the OSX and Windows partitions to an Active Directory?

I am having some trouble, i bind the mac side fine, then test it. On the windows side i bind that and it works fine. Then when i try to log into the mac with an AD account it wont let me, the box just shakes. I log in with a local account and the active directory bind says everything is OK.

Anyone seen this before or have any advice?

SlickShoes
01-12-2010, 11:29 AM
Should i be giving each partition a different DNS name and there for have seperate AD entries?

SlickShoes
01-14-2010, 05:08 AM
Figured it all out and more if anyones having similar problems PM me as i have a document written up on it all now.

deus_ex_machina
01-14-2010, 09:09 AM
As long as you treat them as separate computers in AD it works fine.