PDA

View Full Version : Need to record a voiceover



wazaswife
07-23-2009, 10:40 AM
I know this is probably stupid but i need to make a voiceover (mp3) file and i have macbook pro - I have no idea how to do it - can I use I Movie?

D3v1L80Y
07-23-2009, 10:44 AM
You could use Garageband for that.

Rimmer
07-26-2009, 11:29 AM
I know this is probably stupid but i need to make a voiceover (mp3) file and i have macbook pro - I have no idea how to do it - can I use I Movie?

Do you want to 'voice over' a video file you have? You need to explain the situation more...


Rimmer