Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    Member Since
    Jan 12, 2009
    Angry Just installed ATI Radeon 9800 Pro
    I just installed a ATI Radeon 9800 Pro video card on my G4 MDD with 867MHz dual processor. When I turned on my mac for the first time it went to the grey apple screen just fine but then it went to a sky blue screen and none of my apps or my desktop loaded up. When I put in the old GeForce 4MX card that came with it back in it works fine. I reset the PRAM and NVRAM, but still it does the same as I have described above. I really need to get this mac working with the Radeon 9800 card so I can start editing. I'm actually using a dell LCD monitor with the mac so I'm wondering would that have anything to do with it? Does anyone have any suggestions or solutions to this problem?? I'd appreciate any help I can get before I decide to send the card back to the person that sold it to me.

  2. #2

    pigoo3's Avatar
    Member Since
    May 20, 2008
    2011 13" MBP 2.3ghz, 8gig ram, OS 10.8.5
    Is the Radeon 9800 the "Macintosh" version...or the PC version that was "flashed"?

    Is the video card new or used?

    - Nick

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. ATI Radeon 9800 Connector Question
    By csiking in forum Movies and Video
    Replies: 1
    Last Post: 04-02-2008, 03:57 AM
  2. ATI Radeon 9800 v GeForce 6600 help
    By donnykaraoke in forum Apple Desktops
    Replies: 0
    Last Post: 06-05-2006, 07:40 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts